Наші друзі

Наші друзі

Паралельно з бізнесом мережа АЗС BVS розвиває ряд партнерських проектів. Ми допомагаємо втілити у життя проекти, що відкривають українцям можливості для розвитку.

Належну увагу ми приділяємо проектам некомерційних освітніх і культурних організацій.

Партнерську та спонсорську діяльність ми почали практикувати з 2004 р.  і щорічно кількість проектів лише стабільно зростає. 

Мережа АЗС BVS  виступає партнером:

Змагання з греко-римської боротьби

Вже 15 років, мережа АЗС BVS виступає партнером та організатором змагань з греко-римської боротьби. Щорічно ми збираємо 250 борців з усієї України та з країн-сусідів для участі у турнірі «Надежда». Цього року восени ми знову ініціюємо проведення даного турніру – «Надежда – 2019». 

Декілька років мережа АЗС BVS виступає партнером та організатором хокейної команди «BVS космос». У минулому 2018 р. «Хокей космос» стали срібним призером Харківської області. 

КолоСАЛЬНИЙ мотофестиваль – це 4-х денний захід на Полтавщині, у поєднанні приємного відпочинку у великому колі друзів, з музичним драйвом якісної музики. Окрім цього, організатори влаштовують  масштабний мотопробіг, розіграші, цікаві флешмоби та конкурси. Починаючи з 2015 р. і до сьогодні мережа АЗС BVS виступає спонсором цього заходу, який цьогоріч проведуть з 27-30 червня 2019 р.

United Time Attack Series – це вид автомобільних змагань, де пілоти змагаються не у відкритій боротьбі, одночасно проїжджаючи по трасі, намагаючись зайняти лідируючі позиції, як це було б в класичних кільцевих гонках, а їдуть на кращий час кола. Традиційно змагання проходять у м. Кам’янське та у м. Полтава, так як останнє – батьківщина United Time Attack Series.

Такий вид діяльності, приносить користь всім нам. Через 15 років з його заснування було доведено, що це підтримка освітніх і культурних проектів успішно позначається як на наших партнерах, так і на громадянах. Позитивний фідбек після проведених заходів, стимулює нас продовжувати спільну роботу для Вас. Нам важливо розвивати громадськість та молодь, як наших майбутніх працівників та клієнтів», - розповів Олександр Крачко, директор мережі АЗС BVS.