Команда BVS відкрила нову АЗК на Київщині

Команда BVS відкрила нову АЗК на Київщині

Нову АЗК відкрито на Бориспільській трасі, поруч із міжнародним аеропортом. Відкриття відбулося 26 квітня і стало значним кроком у розширенні мережі. Наш новий АЗК — це не тільки найбільший об’єкт у мережі, але й унікальний за своїм дизайном, натхненним аеропортовою тематикою. При вході розміщено великий макет літака АН 148 в пропорції 1:6, що створює неповторну атмосферу та вражає своєю реалістичністю.

Ми пишаємося тим, що вперше в Україні запровадили кафе формату Open Kitchen прямо на території заправки, де ви можете спостерігати за приготуванням українських страв, включаючи традиційні полтавські галушки.

Також, в нас можна поласувати десертами власного виробництва та різноманітними смаками м’якого морозива з топінгами. Для вибагливих клієнтів - свіжий фреш, приготований на сокочавильних апаратах ESSENTIAL Pro Zumex.

Велика зала магазину обладнана стелажами Modern Expo та вміщує збільшений асортимент товарів, навігацію за якими, а також меню кафе - виведені на 16 мультимедійних моніторах Samsung. У магазині ви знайдете широкий асортимент товарів і великий вибір вин з Франції, Італії, Молдови та ін.

Наш кавовий куток оснащений італійськими кавомашинами, Franke A800, які готують каву преміум класу з Італії. Крім того каву можна замовити у баристи, який готує її на професійній італійській кавомашині Nuova Simonelli.

Ми встановили каси самообслуговування для вашої зручності та швидкості. 

Для наших найменших відвідувачів облаштовано дитячу кімнату з лабіринтом та іграшками.

На комплексі встановлено 12 ПРК Gilbarco Veeder-Root для бензину, дизпального, LPG та AdBlue, а також чотири електрозарядки по 50 кВт. 
Ми прагнемо не тільки розширювати наші можливості, але й забезпечувати максимальний комфорт для всіх наших клієнтів.

Личный кабинет